Szolgáltatások - Bőrtisztítás

Bőrtisztítás-színezés Elkopott, elhasználódott, elzsírosodott bőrkabátja. Hozza el üzletünkbe ahol rövid határidővel vállaljuk a bőr, velúr, szőrme kabátok tisztítását és festését.

Milyen színekre lehet festeni a kabátot ? A kabátot saját színére, vagy egy árnyalattal sötétebbre lehet festeni. Minőségi festéket használunk ezért a kabát nem keményedik meg festés után!

Bőrkabát átalakítás Bőrkabátok szűkítése, Ujj hosszak alakítása, Kézelő javítása, cseréje, Bőrkabát gallércsere, Béléscsere, Gombcsere, Bőrkabát, nadrág alja levágása, felhajtások

Motoros ruházat
Vállaljuk bőrből és szövetekből készült protektoros motoros ruházatok szakszerű speciális tisztítását.

Motoros ruhából ki kell-e venni a protektorokat?
Tisztítási eljárás során a protektorokat nem szükséges kivenni a ruhákból. A motoros ruhákat egy speciális tisztítási technológiával tisztítjuk meg. A ruhán lévő sár, bogár, és egyéb szennyeződések már az alap tisztítás során eltűnnek. Majd az eljárás végén egy védő impregnáló réteg kerül a ruhákra. Ezzel is védve a ruha minőségét melynek jó állapota miatt jobbá és biztonságosabbá válik a motorozás. A felfrissült színek miatt jobban láthatóvá válik a motoros és a biztonságon túl szebbé is teszi a motorozást.

Kapcsolat

Keressen minket bizalommal.